RepoRankanen.fi


Historiaa ja taustavoimia

Reponen juoksee

Mitä kätkeytyy

RepoRankaseen?


Enemmän tai vähemmän entisenä piirtäjänä, on minulla tapana kuvittaa elämääni piirtämällä. Iittalassa asuessa on luonto aina lähellä ja eläimistö ihan ikkunan alla.

”Repsukka” on vuosien varrella seikkaillut milloin missäkin, tapanani on toisinaan päättää puhelu “kettu kuittaa” ja tämä repolainen sai alkunsa pimeänä talvi aamuna työmatkalla kohdatessamme.

Kettuhan on osa meidän kansansatuja, tosin hieman kyseenalaisena ovelana ja viekkaana otuksena. Minun Rankaseni on ihan toista maata ja puhdistaa ketun kieroa mainetta.

Tiesitkö mistä revontulet tulee? Pohjoisen väen uskomusten mukaan ketun staattisesta sähköstä varautunut häntä on ne singonnut taivaalle, osuessaan matalala oleviin puiden oksiin. Näin Revontulet on tuonut valoa kaamoksessa kulkijoille, itse haluan jakaa omaa positiivisuutta ympärilleni, sinne pienimpäänkin sydämeen.

Hymy on hyvä alku!

Piia Järvisalo

Karvanlähdön syylliset

eli kiitokset


Vaikka käsilläni hallitsen kaikenlaista, käsillä kävelyä lukuunottamatta, olen matkallani saanut valtavasti tukea ja apua (koneet ja tekniikka on yhtä kaukana minusta kuin, kuu auringosta).

Reponen on omaa käsialaa, lopullisen vektoroidun ja stailatun muotonsa se sai taitavan Mikko Oravalan ansiosta. Sosisaalisen median ja mainostukena toimii rakas tyttäreni Iida Mero ja nämä upeat verkkosivut on Toni Kauhasen käsityötaidon näyte.

Iso kiitos myös muille tärkeilleni, jotka ovat joutuneet kärsimään RepoRankasen karvanlähdöstä.